Verhalen in de Herfst komt er weer aan

Verhalen in de Herfst komt er weer aan


het jeugdfilm en theaterfestival van de Pijp

 

Een superleuk jeugdfestival in de herfstvakantie met mooie, grappige en spannende films, betoverend theater en inspirerende workshops. Voor alle kinderen van 1,5 tot 12 jaar! Verhalen in de Herfst vindt plaats van zaterdag 21 t/m zondag 29 oktober 2017 bij ons, Ostade A'dam, en OBA Amsterdam Cinétol.
 

21 + 22 + 25 + 28 + 29 okt.
Frankenweenie (8+)
Supergrappige én griezelige zwart-wit animatiefilm van Tim Burton, gebaseerd op het wel hel spannende verhaal van het monster van Frankenstein.

21 t/m 29 okt.
Desmond en het Moerasmonster (3+)
Vrolijke stop-motion poppenanimatie, over het biggetje Desmond dat met zijn vriendjes in het Frambozenbos woont.

23 + 24 + 26 + 27 okt.
Wallace & Gromit: The Curse of the Were-Rabbit (6+)
Geniale klei-animatie waarin uitverinder Wallace en zijn hond Gromit jagen op een vraatzuchtig reuzenkonijn. De film won o.m. de Oscar voor Beste Lange Animatiefilm.

wo 25 okt.
Halloween workshop (5+)
Maak van een stuk groente of fruit iets heel griezeligs tijdens de Halloween workshop van Igor (Circus Brevis). Deelname aan deze workshop alleen in combinatie met de voorstelling Frankenweenie of Desmond en het Moerasmonster diezelfde middag. Combikaartjes kosten 8,00. De kaartverkoop hiervoor is gestart.

dagelijks
Knutselfestijn
Tijdens Verhalen in de Herfst kun je iedere dag vanaf een uur vóór de film (gratis) kleuren en knutselen in het Rialto Café.

Prijzen
Kinderen & ouders € 6,50
BSO / NSO € 4,50
Combiticket Frankenweenie/Desmond & workshop € 8,00 (kaartverkoop is gestart)
Knutselfestijn gratis

Klik hier voor het programma van Ostade A'dam.