Eten in Rialto

Eten in Rialto


pizza & pop-up restaurant


 

Iedere maandag: Film e Pizza
We hebben al enige tijd een super samenwerking met De Pizzabakkers de Pijp. Voor €14,50 een film naar keuze en een ovenheerlijke pizza bij De Pizzabakkers (Eerste Sweelinckstraat 16HS). Combi-tickets zijn te koop aan onze kassa. Cineville-pashouders betalen € 7.

Iedere donderdag en vrijdag: Mireilles pop-up restaurant
Naar de film met een lege maag? Op donderdag en vrijdag hoeft dat in ieder geval niet, want op die dagen bereidt onze chef-kok Mireille in Rialto in haar pop-up restaurant heerlijk vers comfort food - tegen een zeer schappelijke prijs.
Nieuw: met ingang van deze week kookt Mireille in het sfeervolle entresol van Rialto. Lekker eten met een mooi uitzicht op de Ceintuurbaan!

Wie op die dagen rond half vijf het Rialto Café binnenkomt, ruikt het meteen: Mireille heeft een heerlijk soepje op het vuur staan, een geur die wat later vermengd wordt met die van het hoofdgerecht. Zie die verleiding maar eens te weerstaan! Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten: de soepen kosten € 5, de maaltijden € 8. Op donderdag 18 en vrijdag 19 januari serveert Mireille wintergroentesoep met lavas en als hoofdgerecht kalfsvlees of linzen in een tomatensaus met salie, rijst en groenten van de dag.

Alma Catering: za 20 januari
Ook deze zaterdag wordt er in Rialto op de entresol gekookt en wel door Alejandra van Alma Catering. Op het menu staat: linzensoep (€ 5), aardappelsalade en pulled pork, en een vegetarische Spaanse tortilla.- beide à € 8.

De keuken is vanaf 16u30 geopend.