Eten in Rialto

Eten in Rialto


pizza & pop-up restaurant


 


Iedere maandag: Film e Pizza
We hebben al enige tijd een super samenwerking met De Pizzabakkers de Pijp. Voor €14,50 een film naar keuze en een ovenheerlijke pizza bij De Pizzabakkers (Eerste Sweelinckstraat 16HS). Combi-tickets zijn te koop aan onze kassa. Cineville-pashouders betalen € 7.

Iedere donderdag en vrijdag: Mireilles pop-up restaurant
Naar de film met een lege maag? Op donderdag en vrijdag hoeft dat in ieder geval niet, want op die dagen bereidt onze chef-kok Mireille in Rialto in haar pop-up restaurant heerlijk vers comfort food - tegen een zeer schappelijke prijs.

Wie op die dagen rond half vijf het Rialto Café binnenkomt, ruikt het meteen: Mireille heeft een heerlijk soepje op het vuur staan, een geur die wat later vermengd wordt met die van het hoofdgerecht. Zie die verleiding maar eens te weerstaan! Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten: de soepen kosten € 5, de maaltijden € 8. Ditmaal is er ook een toetje verkrijgbaar à € 2,50.

Op donderdag 29 en vrijdag 30 juni serveert Mireille het volgende menu: Thaise groentesoep met gember en citroengras en als hoofdgerecht Gai Tung met pandanrijst, Thaise witte koolsalade, zoetzure groente, pak dong... En dan is er nog het toetje: kokostaart! Eet smakelijk!