Eten in Rialto

Eten in Rialto


pizza & pop-up restaurant


 

Iedere maandag: Film e Pizza
We hebben al enige tijd een super samenwerking met De Pizzabakkers de Pijp. Voor €14,50 een film naar keuze en een ovenheerlijke pizza bij De Pizzabakkers (Eerste Sweelinckstraat 16HS). Combi-tickets zijn te koop aan onze kassa. Cineville-pashouders betalen € 7.

De pizza kun je natuurlijk opeten bij de Pizzabakkers zelf, maar je kunt hem ook meenemen naar Rialto om er daar van te smullen. Wij zorgen dan voor een bord en bestek. 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Iedere donderdag en vrijdag: Mireilles pop-up restaurant: Lentespecial! 
Naar de film met een lege maag? Op donderdag en vrijdag hoeft dat in ieder geval niet, want op die dagen bereidt onze chef-kok Mireille in Rialto in haar pop-up restaurant heerlijk vers comfort food - tegen een zeer schappelijke prijs.
Mireille kookt op het sfeervolle entresol van Rialto. Lekker eten met een mooi uitzicht op de Ceintuurbaan!

Wie op die dagen rond half vijf het Rialto Café binnenkomt, ruikt het meteen: Mireille heeft een heerlijk soepje op het vuur staan, een geur die wat later vermengd wordt met die van het hoofdgerecht. Zie die verleiding maar eens te weerstaan! Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten: de soepen kosten € 5, de maaltijden € 8,50.

Mireille kookt ditmaal op donderdag 22 en vrijdag 23 maart pompoensoep met geroosterde paprika en tijm en als hoofdgerecht mole verde (kip of vegan), zoete en kruimige aardappeltjes, nacho's, groente van de dag en liflafjes. Wat hier héél lekker bij smaakt is een Jopen Lentebiertje. Voor
€ 1,50 krijg je er één geserveerd.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
zaterdag 24 maart: Jill van Supertoko Catering kookt

Ook deze zaterdag kun vanaf 16u30 je iets lekkers eten in Rialto. Jill serveert ditmaal:

als voorgerecht (€ 5):
Indische gado gado met ei, emping en pindasaus

als hoofdgerecht  (€ 8,50):
Hongkong tjauwmin - vegetarisch of met kip