Eten in Rialto

Eten in Rialto


pizza & pop-up restaurant


 


Iedere maandag: Film e Pizza
We hebben al enige tijd een super samenwerking met De Pizzabakkers de Pijp. Voor €14,50 een film naar keuze en een ovenheerlijke pizza bij De Pizzabakkers (Eerste Sweelinckstraat 16HS). Combi-tickets zijn te koop aan onze kassa. Cineville-pashouders betalen € 7.

Iedere donderdag en vrijdag: Mireilles pop-up restaurant - vanwege ons festival World Cinema Amsterdam is er geen catering van Mireille op 17, 18, 24 en 25 augustus, twee andere cateraars zullen iedere avond het diner verzorgen tijdens het festival. Hier lees je meer.

Naar de film met een lege maag? Op donderdag en vrijdag hoeft dat in ieder geval niet, want op die dagen bereidt onze chef-kok Mireille in Rialto in haar pop-up restaurant heerlijk vers comfort food - tegen een zeer schappelijke prijs.

Wie op die dagen rond half vijf het Rialto Café binnenkomt, ruikt het meteen: Mireille heeft een heerlijk soepje op het vuur staan, een geur die wat later vermengd wordt met die van het hoofdgerecht. Zie die verleiding maar eens te weerstaan! Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten: de soepen kosten € 5, de maaltijden € 8.

Op donderdag 10 en vrijdag 11 augustus serveert Mireille het volgende menu: Zomergroentensoep en Madras-curry van Kip of linzen met rijst, salades en garnituur. Eet smakelijk!