Kinderfilms deze maand

Kinderfilms deze maand


Stoere reddingsboten & pratende treinen

 

De kinderfilms staan deze maand in het teken van vervoersmiddelen. Vanaf 17 januari vertonen we iedere woensdag, zaterdag en zondag Elias: Alle ankers vooruit! (4+) En vanaf zaterdag 20 januari op deze dagen ook nog Thomas de Stoomlocomotief: Sodors Legende van de verloren schat (4+). Uiteraard kan er op die middagen ook naar hartenlust gekleurd en geknutseld worden in ons café. Ook leuk: op 14 februari de feestelijke (rode loper)première van Bob de Bouwer - Mega Machines (4+) in Rialto. Kaarten zijn al te koop via deze link.


ELIAS: ALLE ANKERS VOORUIT! (4+)
Elias de Kleine Reddingsboot is vooral bekend van de korte filmpjes, maar nu vaart het kleine bootje eindelijk door naar het grote doek in deze spannende en superleuke animatiefilm.

Elias is een held: tijdens een zware storm heeft hij een schip gered in de Grote Haven. Als dank mag hij nu komen werken in die haven, wat Elias met plezier gaat doen. De stoere Stella maakt hem wegwijs in de haven. Op een avond ziet Elias een stel duistere schepen die overduidelijk iets in hun schild voeren. Als reddingsboot moet Elias op onderzoek uit. Al snel ontdekt hij dat hier meer aan de hand is dan hij in zijn eentje aankan… Meer info & kaarten via deze link.

THOMAS DE STOOMLOCOMOTIEF: SODORS LEGENDE VAN DE VERLOREN SCHAT (4+)
In dit spectaculaire avontuur reist Thomas de trein af naar Sodor voor een zoektocht vol verrassingen. Als hij onderweg per toeval een oud piratenschip ontdekt, duurt het niet lang voordat iedereen op zoek gaat naar de legendarische piratenschat. Maar Thomas en zijn vrienden komen al snel in de problemen en moeten alles op alles zetten om de schat te redden. Zal het ze lukken? Meer info & kaarten via deze link.

KAARTEN & PRIJZEN
Kaarten kosten 6,50 voor zowel kinderen als volwassenen. BSO's betalen 4,50 per kind. Kleuren en knutselen op de kindermiddagen (wo, za & zo) is gratis.