Eten in Rialto

Eten in Rialto


pizza & pop-up restaurant


 

Iedere maandag: Film e Pizza
We hebben al enige tijd een super samenwerking met De Pizzabakkers de Pijp. Voor €14,50 een film naar keuze en een ovenheerlijke pizza bij De Pizzabakkers (Eerste Sweelinckstraat 16HS). Combi-tickets zijn te koop aan onze kassa. Cineville-pashouders betalen € 7.

De pizza kun je natuurlijk opeten bij de Pizzabakkers zelf (wel even reserveren, kan vanaf 16.00, via 020-7527850 ), maar je kunt hem ook meenemen naar Rialto om er daar van te smullen. Wij zorgen dan voor een bord en bestek.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Iedere donderdag en vrijdag: Mireilles pop-up restaurant

Naar de film met een lege maag? Op donderdag en vrijdag hoeft dat in ieder geval niet, want op die dagen bereidt onze chef-kok Mireille in Rialto in haar pop-up restaurant heerlijk vers comfort food - tegen een zeer schappelijke prijs. De soep kost € 5, het hoofdgerecht € 8,50. Laat het je smaken!

Bij wijze van uitzondering serveert Mireille ditmaal alleen op donderdag 15 november haar heerlijke gerechten. Volgende  week kun je ook weer op vrijdag terecht. Donderdag vanaf 16.30 staat op het menu: soep van herfstgroenten en als hoofdgerecht tajine (kip of vegan) met couscous (of rijst) met verschillende groentes en salade van de dag.