Kinderfilmzomer: 21 juli - 2 sept

Kinderfilmzomer: 21 juli - 2 sept


Incredibles 2, Rita & Krokodil en meer


Het is bijna zomervakantie, hoeraaa! En ook in Rialto maken we daar een feestje van. Vanaf 21 juli vertonen we iedere zaterdag, zondag en woensdagmiddag Incredibles 2 voor de grote kinderen en Rita & Krokodil 2 voor de kleintjes. Op deze dagen kan er ook heerlijk gebouwd worden met lego en is de knutseltafel gedekt. Speeltijden voor de eerste week (t/m 25 juli) zijn 16 juli bekend. Dan start ook de kaartverkoop. Kaarten voor film (& Lego-workshop) op 25 juli zijn nu al te koop.


PROGRAMMA KINDERFILMZOMER
zaterdag 21 juli t/m zondag 2 september

iedere wo, za & zo
Incredibles 2 (6+)
Brad Bird | VS | 2018 | 125'
De superhelden zijn terug en stelen opnieuw de show! In Incredibles 2 moet meneer Incredible op baby Jack-Jack passen terwijl zijn vrouw Helen, oftewel Elastigirl, de wereld redt. 

iedere wo, za & zo
Rita & Krokodil 2 (2+)
Siri Melchior | Denemarken | 2017 | 45' 
In 9 lieve en sfeervolle verhaaltjes wordt het leven van een 4-jarige, vastberaden en fantasievolle kleuter, op herkenbare wijze neergezet.

woensdag 25 juli
Lego-workshop (6+)
Woensdag 25 juli kun je meedoen aan de workshop "Maak je eigen Brickheld"onder leiding van Lego-koning Roloff de Jeu. Alle kinderen maken knotsgekke superhelden met gekke superkrachten. De workshop start om 13.45 en is gekoppeld aan de filmvertoning van The Incredibles 2 diezelfde middag. Er is plek voor 12 kinderen, kaartjes voor film & workshop kosten 8 euro en de kaartverkoop is gestart.

iedere wo, za & zo
Bouwen & knutselen 
Op onze Kinderfilmzomer-middagen staat er een grote bak lego klaar en een tafel vol kleurspullen zodat er voor en/of na de film naar hartenlust gebouwd en geknutseld kan worden in ons café. Meedoen is gratis.

Tickets & Stadspas actie
Tijdens de Kinderfilmzomer werken we ook weer samen met Stadspas en kunnen kinderen (en hun begeleider) voor 1 euro bij ons naar de film. Gewone kaartjes kosten voor Incredibles 2 6,50 euro en voor Rita & Krokodil 2 5,50 euro.