Verhalen in de Herfst

Verhalen in de Herfst


20 t/m 28 oktober 2018


Wat krijg je als Rialto de handen ineenslaat met CC Amstel, OBA en de Amsterdamse jeugdteJAterschool? Juist: Verhalen in de Herfst!

Oftewel ons jaarlijkse, superleuke festival in de herfstvakantie met mooie, grappige en spannende films, betoverend theater en inspirerende workshops. Voor alle kinderen van 2 tot 12 jaar.

En wat is er in Rialto te doen? Let op:

dagelijks
Gordon & Paddy en de zaak van de gestolen nootjes (4+) (62’| Zweden | Nederlands gesproken)
Animatiefilm over de pientere muis Paddy en de pad Gordon die samen een zaak moeten oplossen die voor onrust in het bos zorgt.

dagelijks
Los Bando (6+) (94’ | Noorwegen | Nederlands gesproken)
Een roadmovie over een jonge Noorse band die door het land reist om op tijd aan te komen bij het nationale rockkampioenschap.

za, zo & wo
Brandweerman Sam: klaar voor actie! (3+) (60’| Engeland | Nederlands gesproken)
Nieuwe avonturen van deze superheld. Hij krijgt een hoofdrol in een film aangeboden maar niet iedereen is daar blij mee…

En er is meer:

25 oktober
LEGO-workshops van Roloff de Jeu
Het is een mooie traditie geworden, en dus verzorgt LEGO-koning Roloff de Jeu ook deze herfstvakantie twee LEGO-workshops in Rialto. Om 11.30 bouw je dieren met huisjes (i.c.m. Gordon & Paddy die start om 12.30) en om 12.30 ga je een grote Brickheadz-band bouwen van LEGO (i.c.m. Los Bando die start om 13.45).

Kaartjes voor workshop + film zijn al te koop via de pagina van de film.

En ook:

dagelijks
KNUTSELFESTIJN
Tijdens Verhalen in de Herfst kun je in Rialto iedere dag lekker knutselen en kleuren. Vanaf 12.00 staat de knutseltafel voor je klaar.

KAARTEN
Kaartjes voor de diverse films kosten 6,50, BSO's betalen 4,50 per kaartje. Kaartjes voor film & workshop zijn al te koop en kosten 8,00.